vrijdag 3 december 2021

Gehaktballetjes met saliepesto, mozzarella en tomatensaus.

Ingrediënten : 350 gr gehakt, 2 slp saliepesto, 6 mini mozzarella balletjes, 1 ei, 1 slp paneermeel, 180 gr spaghetti, 3 dl tomatensaus, olijfolie, peper, zout.


1. De spaghetti koken zoals vermeld op de verpakking. Afgieten.
2. Het gehakt mengen met het ei en de paneermeel. Kruiden met peper en zout.



3. Het gehakt verdelen in 6 porties en een beetje platslaan. In het midden een toefje pesto doen met er op een mozzarellabolletje. Het gehakt dichtvouwen en ballen vormen.
4. De boter warmen en de balletjes op zacht vuur bakken.
5. De spaghetti met de tomatensaus opwarmen.



6. De balletjes voorzichtig in 2 snijden.
7. Op een bord wat spaghetti schikken, Er op en errond halve balletjes.
8. Garneren met nog wat pesto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Varkenswangen met wortelen en bier.