Ingrediënten : 2 dikke sneden brood, 200 gr Breydelspek, 300 gr champignons, 200 gr spruiten, 70 gr Brie, olijfolie, shoarma kruiden, 1 teentje look, peper, zout.
2. De slechte blaadjes van de spruiten verwijderen en in 4 snijden, Spoelen.
3. Het Breydelspek in reepjes snijden.
4. De Brie in dunne plakjes snijden.
5. De sneden brood lichtjes roosteren.
6. De spruiten 4 minuten blancheren. Afgieten en spoelen onder koud water.
8. Champignons en spruiten bijvoegen. Kruiden met de shoarma kruiden, peper en zout. Laten bakken tot de champignons gaar zijn.
9. De oven verwarmen op grill stand.
10. De sneden brood bedekken met het champignonsmengsel en de Brie er over verdelen.
11. In de oven plaatsen tot de Brie gesmolten is.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten