Ingrediënten voor 2 personen : 350 gr skreihaasje met vel in 2 stukken, 4 stronken witloof, ½ klp karwij, klontje boter, 1 ei, 2 ansjovisfilets, 1 klp kappertjes op zeezout, 1 dl visfumet, ½ dl room, 1 klp mosterd, olijfolie, Chinese vermicelli, frituurolie, zout en peper.
2. Het witloof spoelen en in reepjes snijden. Klontje boter smelten en het witloof kleuren. Kruiden met peper, zout en karwij. 1 slp water bijvoegen en 15 minuten laten garen.
3. Ei koken, pellen en grof versnijden.
4. De ansjovis in stukjes snijden.
6. De Chinese vermicelli frituren.
7. De skrei bakken in olijfolie. Kruiden met peper en zout.
8. Op het bord het witloof schikken. Daarop de vis en garneren met de vermicelli. Naast de vis een lepel saus.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten