Ingrediënten voor 2 pers. : 350 gr gemengd gehakt, 1 ei, 1 slp paneermeel, 1/3 broccoli, 125 gr mozzarella, 4 à 5 sneden rauwe ham, peper, zout, olijfolie.
2. De broccoli in kleine roosjes verdelen, spoelen, in kokend zoutwater werpen en 3 à 4 minuten koken. Afgieten en direct met koud water spoelen.
3. Meng het gehakt met het ei en het paneermeel. Bijkruiden met peper en zout.
5. Bedek het gehakt met de sneetjes ham en leg in het midden daarvan de broccoli roosjes. Dek die af met de sneetjes mozzarella.
6. Maak nu gebruik van de aluminiumfolie om het gehakt op te rollen.
8. Indien de rol te bruin kleurt, afdekken met aluminiumfolie.
9. Met de rest van de broccoli heb ik een stoemp gemaakt en bij de gehaktrol geserveerd.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten