Ingrediënten voor 10 stuks : 2 grote courgettes, tijm, laurier, rozemarijn, 1 teentje look, 2 slp geraspte mozzarella, 2 slp in blokjes gesneden zongedroogde tomaten, 10 blaadjes basilicum, 2 slp geraspte parmezaan, olijfolie, grof zeezout.
2. Verwarm in een sauteuse een flinke
hoeveelheid olijfolie en frituur er de sneden courgette in. Haal ze uit de olijfolie en leg ze op keukenpapier. Bestrooi ze met grof zout en leg er keukenpapier op. Laat dit afkoelen.
hoeveelheid olijfolie en frituur er de sneden courgette in. Haal ze uit de olijfolie en leg ze op keukenpapier. Bestrooi ze met grof zout en leg er keukenpapier op. Laat dit afkoelen.
6. Meng de zongedroogde tomaat en de mozzarella bij de gemixte courgette.
8. Neem de sneden courgette en smeer daar de courgettepuree op. Maak daar rolletjes van.
9. Schik de rolletjes in een met olijfolie ingesmeerde ovenschotel en strooi er parmezaan over.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten