Ingrediënten voor 2 pers. : 4 rookworsten, 4 aardappelen, 1 ei, 1 dl melk, 4 tomaten (ik heb gekozen voor San Marzano tomaten), ½ rode paprika, 1 courgette, 1 ui, 3 dl passata, 150 gr geraspte mozzarella, olijfolie, peper en zout.
2. Pel de ui en snipper fijn.
3. Schil de paprika en snijd die in fijne reepjes.
4. Spoel de courgette, snij in de lengte in 2, zaadjes uithalen en in fijne halve ringen snijden.
6. De oven verwarmen op175°.
7. De rookworsten in ringen van ongeveer 1 cm snijden en bij het groentenmengsel voegen.
8. In een met olijfolie ingewreven schotel de puree mooi glad strijken, daarop het mengsel van rookworst en groenten. De geraspte mozzarella er over strooien.
9. In de oven plaatsen gedurende 20 à 25 minuten tot men een mooi bruin korstje heeft.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten