Ingrediënten : 5 dooiers, 3 dl room, 1,5 dl siroop van vlierbloesem, 0,5 dl melk, 25 gr suiker, 2 slp bruine suiker gemengd met 1 slp suiker. 1 klp vanille-extract.
1. De gemengde bruine suiker eventjes mixen in de blender.
2. De dooiers mengen met de room, de vlierbloesemsiroop, de melk, het vanille-extract en de 25 gr suiker. Dit minimum 12 uur in de koelkast laten rijpen.
3. De oven warmen op 95°.
4. De appareil in 4 schaaltjes verdelen. De schaaltjes met huishoudfolie bedekken. De folie mag de crème niet raken.
2. De dooiers mengen met de room, de vlierbloesemsiroop, de melk, het vanille-extract en de 25 gr suiker. Dit minimum 12 uur in de koelkast laten rijpen.
3. De oven warmen op 95°.
4. De appareil in 4 schaaltjes verdelen. De schaaltjes met huishoudfolie bedekken. De folie mag de crème niet raken.
5. De schaaltjes 45 minuten in de oven plaatsen met stoom op 95°.
6. De folie verwijderen en laten afkoelen.
7. De crème brulée bestrooien met de mengeling van bruine suiker en de suiker branden.
6. De folie verwijderen en laten afkoelen.
7. De crème brulée bestrooien met de mengeling van bruine suiker en de suiker branden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten