Ingrediënten 2 pers. : 2 kabeljauwhaasjes van 175 gr, 125 gr ricotta, 1 klp graanmosterd, 30 gr hazelnoten grofgehakt, 1 teentje look, 1 klp gehakte platte peterselie, 1 klp gehakte oregano, 8 witte asperges Ferme Deswarte, peper, zout.
1. Pel en snipper de look fijn.
2. Spoel en schil de asperges. Verwijder de harde gedeelten onderaan. Stoom in 10 à 12 minuten gaar.
4. Warm de oven op 190°.
5. Wrijf een ovenschaal in met olijfolie. Kruid de kabeljauw met peper en zout. Verdeel het ricottamengsel over de kabeljauw en leg in de ovenvaste schotel.
6. Bak de kabeljauw 12 minuten.
7. Schik in het midden van het bord de asperges. Doe er de kabeljauw boven op.
Lekker met risotto.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten