Ingrediënten voor 4 personen : 4 cervelas, 2 sneden jonge kaas, 8 sneden gerookt spek, 8 blaadjes salie, 200 gr groene boontjes, 2 tomaten, enkele radijzen, 4 grote vastkokende aardappelen, vinaigrette van arachideolie of zonnebloemolie, rode wijn azijn, mosterd, peper en zout.
2) De groene boontjes in kokend water krokant koken. In ijswater laten afkoelen om de mooie kleur te behouden.
5) De vinaigrette bereiden.
6) De sneden kaas versnijden zodanig dat ze de grootte hebben van de cervela.
7) De cervelas in de lengte in 2 snijden tot op ½ cm. Tussen elke cervela 2 salieblaadjes en een sneetje kaas leggen. Iedere cervela omwikkelen met 2 sneetjes spek.
9) De cervelas bakken tot het spek goed krokant is en de kaas lichtjes begint te smelten.
10) Alles mooi schikken op het bord.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten