dinsdag 28 februari 2023

Gehaktbrood met Oud Brugge kaas en spinazie.

Ingrediënten voor 2 pers. : 350 gr gemengd gehakt, 80 gr spinazie, 1 teentje look, 1 sjalot, 75 gr oud Brugge kaas, 1 slp paneermeel, 1 ei, peper, zout, klontje boter.

1. Verwarm de oven voor op 180°.
2. De spinazie spoelen en in fijne reepjes snijden.
3. De look en de sjalot pellen en fijn snijden.
4. De kaas in kleine blokjes snijden.

5. Het gehakt mengen met het paneermeel, het ei, sjalot, look, de blokjes kaas en de fijngesneden spinazie. Kruiden met peper en zout. Vorm er een broodje van en leg het in een beboterde ovenvaste schotel. Leg 3 à 4 kleine blokjes boter op het gehakt.
6. Zet de schotel gedurende 45 minuten in de oven met lichte stoom (AEG oven stand steamify 180°)
7. Snij het broodje in dikke plakken.
Lekker met spinaziestoemp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Varkenswangen met wortelen en bier.