Ingrediënten 2 pers. : 8 witte asperges , 4 eieren, 1/2 dl room, 500 gr ongepelde garnalen, peper, zout, 1 slp fijngesneden bieslook, 40 gr boter.
2. De asperges spoelen en schillen. Het onderste gedeelte afsnijden. De asperges gaar stomen gedurende 20 minuten of in een bodempje water met klontje boter 10 minuten zachtjes garen.
3. De eieren loskloppen. Kruiden met peper en zout.
4. In een anti kleefpan 20 gr boter warmen en de eieren erbij doen. In de pan roeren met een vork tot de eieren licht gaar zijn. De room bijgieten alsook de resterende boter bijdoen en blijven roeren. De bieslook er onder mengen. De eieren niet te ver garen. Ze moeten smeuïg zijn.
5. Op een bord de asperges schikken. Op het onderste gedeelte van de asperges legt men de roereieren en de grijze garnalen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten