Ingrediënten voor 2 personen : 350 gr kalkoenfilet in blokjes gesneden, 200 gr mascarpone, 100 gr blauwe kaas, 180 gr spaghetti, 1 broccoli, 1 glas witte wijn, olijfolie, peper, kippenkruiden en zout.
• Spaghetti koken zoals vermeld op de verpakking
• Broccoli bijvoegen, na 2 minuten blussen met de witte wijn en nog 2 minuten verder garen.
• Spaghetti afgieten en een kom kookvocht houden.
• De mascarpone bij de kalkoenblokjes voegen, goed mengen dan de spaghetti erbij doen. Indien nodig wat kookvocht bijgieten. Terug licht opwarmen zonder de saus te laten koken. Bijkruiden indien nodig.
• De blauwe kaas verkruimelen of in heel kleine stukjes snijden en verdelen over het gerecht. Eventjes onder de warme grill zetten om de blauwe kaas wat te laten smelten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten