woensdag 10 april 2024

Rog met tomaten en kappertjes.

Ingrediënten voor 2 personen : 2 roggevleugels, 2 tomaten, 1 teentje look, 2 dl olijfolie, 6 takjes oregano, 1 kleine rode ajuin, 2 klp kappertjes, peper en zout.

1. De tomaten monderen, pellen, zaadjes verwijderen en het vruchtvlees in blokjes snijden.
2. De look en de ajuin pellen en fijn snipperen.


3. De blaadjes van de oregano plukken en fijn snijden.
4. De rog kruiden met peper en zout en bakken
in 1 dl olijfolie.
5. De andere dl olijfolie warmen en de look en de ajuin fruiten. De oregano, de kappertjes en de tomaat bijvoegen. Kruiden met peper en zout.
6. In het midden van het bord de rog schikken en garneren met de tomaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Stoofpot van eendenbout op de wijze baeckeoffe.