dinsdag 2 april 2024

Witte asperges met aardappelsla en burrata.

Ingrediënten voor 2 personen : 10 witte asperges, 4 vastkokende aardappelen, 2 tomaten, 2 eieren, 125 gr burrata, 1 slp mayonaise, 1 slp Griekse yoghurt.

1. De asperges spoelen en schillen. Het harde gedeelte onderaan verwijderen. De asperges stomen. Laten afkoelen.
2. De eieren koken gedurende 9 minuten. In koud water leggen. Pellen en in partjes snijden.

3. De aardappelen goed wassen, koken, pellen en in kleine dobbelsteentjes snijden.
4. De tomaten monderen, pellen, zaadjes uithalen en het vruchtvlees in stukjes snijden.
5. De mayonaise mengen met de yoghurt.
6. De aardappelen mengen met de tomaten en de mayonaise.
7. De asperges in een schotel schikken. Op de uiteinden van de asperges de aardappelsalade schikken. Garneren met de partjes gekookt ei en de burrata. Eventueel wat platte peterselie op strooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Hartige broodpudding met ham, kaas en tomaat.