Ingrediënten 2 pers. : ½ van een grote bloemkool, 200 gr kalkoen cervela, 2 eieren, 1 grote augurk, 1 slp fijngesneden bladpeterselie, 1 sjalot, 100 gr kerstomaten, 2 à 3 slp yogonaise.
    2. De eieren 9 minuten koken en direct in koud water leggen.  Pellen en grof snijden.
    5. De kerstomaten spoelen en in 2 snijden.
    6. De yogonaise mengen met de bladpeterselie, de sjalot en de augurken.  Goed afkruiden met peper en zout.
    7. De kalkoen cervela in stukken snijden.
    8. De bloemkool mengen met de ½ van de cervela en de ½ van de kerstomaten.  Wat yogonaise onder mengen.
    9. De bloemkoolsalade garneren met de rest van de kerstomaten en de cervela.  De eieren er over strooien.
Lekker met stokbrood.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten