Ingrediënten voor 2 pers. : 180 gr pasta caserecce of spirelli, 150 gr gerookte zalm, 125 gr gepelde grijze garnalen, ½ bloemkool, 75 gr kruidenkaas, 150 ml room, peper, zout, bieslook, Provençaalse kruiden.
2. De oven verwarmen op 180°.
4. De bieslook fijn snijden. Een paar sprietjes apart houden voor de garnering.
5. Zoutwater aan de kook brengen en de pasta koken zoals vermeld op de verpakking. Afgieten en wat kookvocht opvangen.
6. Ondertussen in de sauteuse, de kruidenkaas en de bieslook met de room warmen. Kruiden met peper en zout. Mengen met de pasta en indien nodig wat kookvocht van de pasta bijvoegen. Goed opwarmen.
7. De bloemkoolroosjes op de pasta doen, nu van het vuur de zalm en de garnalen erop schikken en garneren met wat bieslooksprietjes.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten