Ingrediënten voor 2 personen : 100 gr veldsla, 100gr waterkers, handvol postelein, enkele kruiden (munt, mosterdblad, grove peterselie, basilicum, koriander), deze kruiden past men aan naar eigen smaak, 1/2 komkommer, 250 gr aardbeien, 60 gr blauwe bessen, 1 rode ui, 1 klp sesamzaad, 1 slp pompoenpitten,
1 slp parmezaanschilfers.
Voor de vinaigrette : 4 slp olijfolie, 2 slp balsamicoazijn, 1 slp honing, peper en zout.
2) Al de salade en de kruiden spoelen en droog deppen. De kruiden grof versnijden. De postelein op zijn geheel houden voor de versiering.
3) De aardbeien in schijfjes snijden.
4) De rode ui in heel dunne rondellen snijden.
6) Alle ingrediënten voor de vinaigrette mengen.
7) De ingrediënten van de salade schikken in een kom. Besprenkelen met wat vinaigrette. Garneren met de postelein en parmezaanschilfers.